Cauta
Igiena Publica
Protectia Plantelor
Producatori
Abonare Newsletter
Adresa e-mail
» Insecticide » Calypso
Pret: 91.00 (cu TVA)
Disponibilitate: In stoc
Livrare: 2-3 zile lucratoare
Producator: Bayer Garden
Modalitate ambalare
Comenzi telefonice
0723.504.111
Caracteristici: Calypso are eficacitate ridicata si spectru larg de activitate atat impotriva insectelor care inteapa si sug cat si asupra acelor care rod partile aeriene ale plantelor. Este un produs cu activitate sistemica ridicata in planta, actionand asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Activitatea nu este influentata de temperatura din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior acestuia.
La unele specii cum este viermele merelor, Calypso are si o actiune ovicida foarte buna. Efectul ovicid este maxim daca tratamentul se efectueaza la inceputul depunerii pontei.

Mod de utilizare: Mar:
se utilizeaza la concentratia de 0,02% (0,3 l/ha) pentru combaterea viermelui merelor, gargaritei florilor de mar, paduchelui din San Jose, afidelor, minatoarelor, viespilor. Perioada de protectie este de minimum 14 zile. Se efectueaza 1-2 tratamente, cate unul pe generatie la avertizare. Cantitatea de solutie: 1500 l/ha. Timp de pauza: 14 zile. Prun: se utilizeaza la concentratia de 0,02% (0,2 l/ha) in 1-2 tratamente.
Combate paduchele cenusiu, paduchele din San Jose, viermele prunelor, viespi. Cantitatea de solutie: 1000 l/ha. Timp de pauza: 14 zile. Cires: se utilizeaza la concentratia de 0,02% (0,2 l/ha) pentru un tratament impotriva mustei cireselor. Cantitatea de solutie: 1000 l/ha. Timp de pauza: 14 zile. Arbori: se utilizeaza la concentratia de 0,02% in maximum 3 tratamente pe sezon la avertizare impotriva omizilor defoliatoare. Cantitatea de solutie este de 1000-1500 l/ha in functie de tipul plantatiei si dimensiunea arborilor. Cartofi de samanta si de consum: se utilizeaza la doza de 0,08 l/ha. Se efectueaza 1-2 tratamente cand larvele sunt in varsta de 1-2 si daunatorul (afide, gandacul din Colorado) este mai sensibil la tratament. Perioada de protectie este de minimum 21 de zile. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha. Porumb: se utilizeaza la doza de 90 ml/ha impotriva gargaritei frunzelor de porumb ca tratament de corectie in culturile de porumb cu samanta tratata. Pentru combaterea Diabrotica virgifera se recomanda un tratament pe vegetatie la doza de 150 ml/ha, la avertizare la aparitia daunatorului adult. Cantitatea de solutie este de 50-150 l/ha la tratamente avio si de 400 l/ha la tratamente terestre.
Substanta Activa: 2
Concentratie Substanta Activa: 4
Modalitate de ambalare: 7 g
Dozaj: 5
Utilizare: 1
Tipuri Aplicare: 3
Formulare/stare: 8